ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

============== Στo επίκαιρο αυτ βιβλίο, μέσα σε 335 σελίδες, αναλύονται:
1ον Η δραματικ πορεία των εθνικών μας υποθέσεων.
2ον Οι δομς της οικονομίας μας οι οποίες στηρίζονται πάνω στην σάπια και αντιπαραγωγικ γραφειοκρατία, στον διαστροφικο συντεχνιασμό, στην αναξιοκρατία στο δημόσιο, πάνω στην λεηλασία του εισοδήματος των πολιτών κα του κοινωνικού πλούτου. Όλα αυτ τα στοιχεία, στηρίζουν μία εξουσία ανεπαρκή, με σημαία την αδιαφάνεια, ληστρική, η οποία προσφέρει στον λα διαρκείς εθνικς κα κοινωνικς ταπεινώσεις, με αποκορύφωμα το φρικτ δημογραφικ πρόβλημα..
3ον Το διχαστικ σύστημα Τοπικής Αυτοδιοικήσεως πο έχει ως στόχους: Τν διεύρυνσι της διαπλοκής ακόμη κα στα όρια της τοπικής κοινωνίας, την επαγγελματικ αποκατάστασι των στηριγμάτων τού φτηνού κομματισμού, την υποταγ με πανούργο τρόπο της κοινωνίας στο άρμα το κομματικό, το πνίξιμο κάθε συλλογικής δυναμικής κα το σημαντικότερο, την υποταγ των κοινωνιών σε κάποιο σύστημα πο δίνει εντολς κα την έδρα του την έχει έξω π τα όρια της χώρας.
4ον Πώς, μέσα απ το σύστημα της παιδείας, υπονομεύεται ουσιασκικα η περιβαλλοντικ συνείδησις.
5ον Ο Ελληνικός μας πολιτισμός, οι αξίες του, η εσωτερικ υπονόμευσις των διαχρονικ ενιαίων κα αδιάσπαστων στοιχείων του, η μεθοδικ απαξίωσίς του, η δυναμική του, πς μέσα απ την αξιοποίησί του θα μπορούσε η χώρα μας να αναβαπτισθή οικονομικά κα διπλωματικ σε παγκόσμιο επίπεδο.
6ον Το σύστημα της παιδείας, όπου εδώ, τα προωθούμενα παντοειδή σκουπίδια, υποκαθιστούν τις πάτριες αξίες κα την ιστορικ μνήμη μ στόχους : Τν χειραγώγησι τής συνειδήσεως των νέων, την αντικοινωνικ συμπεριφορά, την πνευματικ δουλεία, τον γενιτσαρισμό, την υποταγή τους στα κομματικ δεσμ τα οποία θα διασύρουν τον υποτιθέμενο αυριαν πολίτη στν δύνη των σκοτεινών κομματικών επιδιώξεων.
7ον Όλα αυτ κα άλλα πο αναλύονται, συνθέτουν την «δημοκρατία» μας η οποία δεν έχει καμμία σχέσι με τις διαχρονικ καθιερωμένες αρχς πο της αφαιρούν την παρένθεσι ....
Μέσα σ αυτς τις σελίδες, μαζ μ το ξεγύμνωμα της αλήθειας, παρουσιάζονται λύσεις απλές, πρακτικές, στηριγμένες στν στορία κα όχι στν φανταστικ ουτοπία με την οποία πότισαν πλουσιοπάροχα τους λαούς, οδηγώντας τους έτσι στα σημεριν ηθικ κα κοινωνικ αδιέξοδα.
Ο επανακαθορισμς της συμπεριφοράς μας απέναντι στν αλήθεια κα η επαναβιωσις των εθνικών μας αξιών, αποτελεί παγκόσμια αναγκαιότητα κα νομοτέλεια.
Παναγιώτης Δερματάς.
Διεθνς αριθμς Βιβλίου (Ι.S.B.N.): 978-960-89201-5-6
( Πωλείται στα βιβλιοπωλεία των εκδόσεων Γεωργιάδη, στό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πελασγός, Χαριλάου Τρικούπη 15 <στοά> και Τάδε Εφη, Κατακουζηνού 10,Ομόνοια Αθήναι. )

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ