ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!...

Ζαλιστήκαμε από τις μεγάλες ταχύτητες!... Άρχισε να μας πιάνει ναυτία!... Δεν μας σταματούν ούτε οι μεγάλες στροφές, ούτε οι γεμάτες λακκούβες λεωφόροι, ούτε οι τοίχοι πού ορθώνονται μπροστά μας!..

Όλoι οι άνθρωποι, όλη η κοινωνία είναι συμμέτοχος στο μεγάλο «αναπτυξιακό» πανηγύρι !

Μερικές χιλιάδες συμπολίτες μας,  μη αντέχοντας τόση ευτυχία να εφορμά εναντίον τους, πηδούν στο κενό από  μπαλκόνια και από γέφυρες ! Άλλοι βάζουν θηλιές στον λαιμό τους! Πολλοί νέοι παίρνουν τα μάτια τους και προτιμούν να μεταβληθούν σε παρίες ξένων κοινωνιών! Όλοι γενικά κλειδαμπαρώνονται στις κατοικίες τους από τον φόβο μην μπεί αυτή και ενοχλήσει την οικογενειακή τους γαλήνη !

Τά ΜΜΕ δεν προβάλλουν αυτές τις μοναδικού κάλους σκηνές των ανθρώπων πού έμπλεοι από αναπτυξιακή ευτυχία πηδούν στο κενό από τα ύψη καί πού μοναδικό της πρότυπο είναι η χώρα του Κίμ Γιόνγκ – Ουν  στην Β. Κορέα, από φόβο μην γίνει κάτι και χαλάσει το σχέδιο !..

Έτσι κι εκεί . Οί άνθρωποι χαμογελούν και χαίρονται ομοιόμορφα έμπλεοι ευτυχίας από την μεγάλη ανάπτυξι!... Είναι θαυμάσιο να τους βλέπεις όταν χαμογελούν ή όταν κλαίνε μπροστά στην απώλεια του εκάστοτε αναπτυξιακού τους ηγέτη ! Δεν ξεφεύγει η έκφρασις των χειλέων ούτε χιλιοστό από την ομοιομορφία … 
‘Όπως ακριβώς οι κινήσεις των ευζώνων μας μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη...

Ανάπτυξι ρέεε, να φάνε και οι κότες !

Γι΄ αυτό, δεν θέλω άλλη ανάπτυξι  !!!!

Δεν αντέχω τόση ευτυχία ! Έχω μπλοκαριστεί ! Έχω πάθει ίλιγγο από τις αναπτυξιακές ταχύτητες !

Γι΄αυτό, θα σας στείλω μήνυμα να κατεβείτε  από το τιμόνι αυτή την Κυριακή …

Μετά από τόσο σκληρές προσπάθειες που κάνατε για μας, επάξια σας ανήκει  μία ιδιαίτερα τιμητική θέσις στον Κορυδαλλό …

Κι εσείς, όσοι βαρεμένοι από την ανάπτυξι ψηφοφόροι, πλουτίσατε την συνειδησί σας, τις ατομικές σας υποθέσεις και τις οικογενειακές σας παρακαταθήκες, στηρίζοντας αυτούς πού ώθησαν στο κενό τις χιλιάδες συμπολίτες μας…

Το αίμα τους, είναι ο μέγιστος πλούτος, το τελικό κέρδος που θα κληρονομήσετε στα παιδιά σας !

Η Θεία Νέμεσις θα σάς εξαργυρώσει  ό,τι ακριβώς έχετε επενδύσει … Μην βιάζεστε… Δεν ξεχνά ποτέ…

Παναγιώτης Δερματάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: