ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

"Μύλος": Οι αγρότες ζητούν να βγούμε από την ΕΕ - Οι δανειστές λένε ότι δεν υπάρχει νομοσχέδιο - Η κυβέρνηση πολεμά για κάτι που δεν υφίσταται!

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΖΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΤΗΣ Ε.Ε. !

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ 350 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΆ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ;

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ !

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ !
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ  " ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΙΣ" , ΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΑΜΕ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Η ΚΑΘΕ "ΠΑΡΟΧΗ" !

ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ !

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ  ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΖΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ !

"Μύλος": Οι αγρότες ζητούν να βγούμε από την ΕΕ - Οι δανειστές λένε ότι δεν υπάρχει νομοσχέδιο - Η κυβέρνηση πολεμά για κάτι που δ

εν υφίσταται!: Πραγματικός "μύλος" είναι η πολιτική κατάσταση στην χώρα καθώς: Επιστολή-τελεσίγραφο  προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα έστειλαν οι αγρότες με την οποία του ζητούν να βγει από την ΕΕ η

Δεν υπάρχουν σχόλια: