ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

AKOYΣ ΑΛΕΞΗ ; ........

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΗ
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

(Δημοσίευμα τού Ιωάννη Δερματά)

Στα δεκαέξι του χρόνια ως μέλος της νεολαίας της Ν.Δ. και με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Έβερτ ανήκε στην ομάδα κρούσεως με όπλα τις αλυσίδες. Έλαβε μέρος στην ονομαστή μάχη του Περιστερίου. Στα 15 χρόνια του συνεπλάκη στον Μελιγαλά με τους κομμουνιστάς και σώθηκε από λιντσάρισμα, μέσα στο πορτ μπαγκάζ κάποιου Αντώνη…
Δεν απουσίασε επί σειρά ετών από όλες τις εκδηλώσεις στα σημεία που σφαγιάστηκαν αθώοι άνθρωποι από τους κομμουνιστοσυμμορίτες. Ήμουν συνεπιβάτης του στο ιδιωτικό ενοικιαζόμενο αεροπλάνο που μας πήγε στην Καστοριά, στον Γράμμο και στο Βίτσι.
Μας έχουν δει χιλιάδες μάτια σε μνημόσυνα σφαγιασθέντων στον Φενεό, στο Αγιονόρι, στην Στιμάγκα, στο Κλίμα Δωρίδος, στον Μελιγαλά, στον Μακρυγιάννη, στο Θησείο και όπου αλλού ετελούντο μνημόσυνα πατριωτών, θυμάτων των Εαμοβουλγάρων. 
Επισκέφτηκε το 1993 τους εγκλείστους Απριλιανούς και τους έδωσε βοήθεια 300 χιλιάδες δραχμές για να τα μοιραστούν.
Είχε αποκλειστικό παππά τον παπα-Παύλο για να ψάλει στις εκδηλώσεις εγκαινίων κλπ, το πολυχρόνιο και να λέει «νίκας τοις βασιλεύσι».
Ο πρώτος διευθυντής του πολιτικού του γραφείου ήταν ο στρατηγός των καταδρομών Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος μόλις είχε αποφυλακισθεί, μετά από 13 χρόνια εγκλεισμού με τους Απριλιανούς Αξιωματικούς. Έκαναν μαζί γραφείο προστασίας προσώπων και κτηρίων που το ονόμασαν «Αιγίς».  ‘Ένα βράδυ ο Πάνος Καμμένος πήγε ώρα 2.30 πρωινή στο σπίτι του στρατηγού στα Βρηλίσια και του ζήτησε 200 χιλιάδες δραχμές. Ο στρατηγός που γνώριζε το κουσούρι του Καμμένου, ότι εκτός των άλλων είναι και χαρτοπαίκτης, του αρνήθηκε λέγοντας ότι μόνο 5.000 μπορεί να του δώσει και τα υπόλοιπα αύριο στο γραφείο. Ο Πάνος επέμενε γιατί τα λεφτά ήταν δικά του και τότε ο στρατηγός του πέταξε στη μούρη του την τσάντα, του έδωσε κλωτσιά και τον πέταξε έξω από το σπίτι του.
Ο δεύτερος υπεύθυνος τού πολιτικού του γραφείου ήταν ο γιος του διοικητού των Ταγμάτων Ασφαλείας, Πλυτζανόπουλος. Αυτός τον άντεξε ένα μήνα και τον εγκατέλειψε.
Η Έλενα Κουντουρά που είναι Υπουργός, είναι κόρη του αείμνηστου Αλέξανδρου Κουντουρά, που ήταν Πρόεδρος της Βασιλικής οργανώσεως Β.Ε.Ο. Με τον πατέρας της πήγαιναν παρέα στο επισκεπτήριο των φυλακισμένων Απριλιανών.  Από εκεί την γνώρισε ο Καμμένος και την πήρε στο κόμμα του.
Με τα χαρακτηριστικά  του Βασιλοχουντικού, εξελέγη βουλευτής στα 28 του χρόνια με 84.000 ψήφους. Στη δεύτερη επανεκλογή του έλαβε 110.000 σταυρούς ως βουλευτής της Ν.Δ. από δεξιούς ψηφοφόρους. Τώρα παραβιάζει την μία μετά την άλλη κόκκινη γραμμή που είχε βάλει στη συνεργασία του με τον Αλέξη, που δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώσει ότι θα είναι μαζί μέχρι το τέλος. Το σύμφωνο συμβιώσεως είναι ψηφισμένο. Η παραβίαση της κόκκινης γραμμής δεν έχει αίματα γιατί προέρχεται από παρθενοραφή. Μπορεί ο Πάνος να την παραβιάζει όσες φορές θέλει. Είναι χούι που δεν κόβεται. Ακούς Αλέξη;

( Σημείωσις :Τό κείμενο αὐτό, ἐκφράζει τήν προσωπική εὐθύνη τοῦ ἀποστολέα του )
(Σημαντικά βίντεο πού ὑπόσχονται ἀγωνίες γιά νεώτερα στό πάρα κάτω ἱστολόγιο...
http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/09/h.html )

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασιλιάς δεν ειχε σχέση με τον Κουντουρά! Αλλο τι έκανε αυτός..

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουντουράς ήταν έντιμος καί δέν πρόδωσε την ευθύνη απέναντι σ΄αυτό που ανέλαβε κατα το δημοψήφισμα όπως κάποιοι άλλοι πού καί λεφτά έφαγαν και βρέθηκε το ακριβοπληρωμένο διαφημιστικό υλικό στα ποτάμια ... Ο Καραμανλισμός είναι βαθια σκοτεινή υπόθεσις...