ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ



(Δύο τρεῖς ἀπό κάθε τόπο ἒκαναν τήν ἐπανάστασι στόν Θέρισσο καί ἓνωσαν τήν Κρήτη μέ τήν Ἑλλάδα... )

Η ὁμάδα ἐνεργῶν πολιτῶν τού δήμου Ἑρμιονίδας ἐξέδωσε τό πάρα κάτω ψήφισμα τό ὁποῖο βρίσκεται στήν διαδικασία συλλογῆς ὑπογραφῶν καί τό ὁποῖο ἀπευθύνεται στον δῆμο τῆς περιοχῆς. 
--------------
Συνήλθαμε σήμερα ενεργοί πολίτες τού δήμου Ερμιονίδας κάτω από τήν πίεση τού μεταναστευτικού καί εξετάσαμε τά πάρα κάτω δεδομένα.
1ον Η παράνομη είσοδος σε κάθε χώρα, αποτελεί εχθρική ενέργεια ενάντια στόν λαό της, εκτός εάν η γειτονική χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση ή εσωτερική αναστάτωση οπότε οι πολίτες της εξαναγκάζονται να καταφεύγουν γιά λόγους ασφαλείας.       
2ον Η κυβέρνηση έχει χρέος να διαφυλάσσει τά σύνορα από κάθε παράνομη εισβολή μέσω τού στρατού καί όχι να διευκολύνει μέσω αυτού τήν είσοδο καί την εγκατάσή τους σε όλη την επικράτεια αδιαφορώντας γιά τήν ασφάλεια τών πολιτών καί γιά τίς αντιδράσεις τους.
3ον Οι εισβάλλοντες, δέν προέρχονται από γειτονική εμπόλεμη χώρα, αλλά από διάφορες μουσουλμανικές χώρες τής Αφρικής καί της Ασίας, μέ κουλτούρα καί συνήθειες αντίθετες πρός τις δικές μας. 'Αν καί οι πατρίδες τους είναι πάμφτωχες, έρχονται με πολλά χρήματα καί πανάκριβα κινητά, έχουν χάσει όλοι τά διαβατήρια κατά τήν είσοδο τους, όχι όμως τα κινητά και διευκολύνονται από οργανωμένες ομάδες επαγγελματιών "ανθρωπιστών".
4ον 'Ολοι αυτοί οι παράνομοι εισερχόμενοι, δέν διαθέτουν ούτε πιστοποιητικά υγείας , ούτε νομιμοφροσύνης. Επομένως  διατρέχουμε άμεσο κίνδυνο καί στό θέμα τής υγείας από μεταδιδόμενες ασθένειες οι οποίες βρίσκονται σε έξαρση στήν Αφρική καί στό θέμα τής ασφάλειας από τήν είσοδο κάθε μορφής εγκληματιών καί πρακτόρων.
5ον Η χώρα μας πλήττεται από ανεργία καί φτηνά μεροκάματα με συνέπεια οι νέοι  να εξαναγκάζονται σέ μετανάστευση καί οι οικογένειες σέ σκληρή φτώχια. Πώς λοιπόν ανοίγουν τά σύνορα σέ πρόσθετο εργατικό δυναμικό τό οποίο θα φέρει τήν χαριστική βολή καί σ΄αυτήν τήν ελάχιστη απασχόληση τών Ελλήνων εργαζομένων ;
6ον Αν καί έχει δοθεί άδεια να φιλοξενούνται δωρεάν σιτιζόμενοι σε διάφορα ξενοδοχεία, χωρίς να έχουν πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας.
7ον Με δεδομένες τίς διαρκείς απειλές από τήν Τουρκία οι οποίες συνοδεύονται από βαριά εξοπλιστικά προγράμματα και τού τεταμένου ορίζονται στήν γειτονιά, σε περίπτωση απευκταίου πολεμικού συμβάντος όπου οί άνδρες θα είναι επιστρατευμένοι, τί θα κάνουν τά άοπλα γυναικόπαιδα ανάμεσα σ΄αυτό το σκοτεινής προελεύσεως πλήθος ;
Μέ βάση αυτά τά δεδομένα, αποφασίσαμε :
Νά στείλουμε  αίτημα στόν δήμο νά αρνηθεί κάθε εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στή περιοχή μας, σε δημοσιο ή ιδιωτικό χώρο καί
γιά λόγους ασφαλείας να απαγορεύσει τήν κυκλοφορία ανάμεσά μας σ' αυτούς πού εγκαταστάθηκαν.
Αν ο δήμος καί η πολιτεία τό αμφισβητεί, ας προκαλέσουν δημοψήφισμα σέ τοπικό ή πανελλαδικό επίπεδο γιά να εκφράσει ο κυρίαρχος λαός τήν θέλησή του.
Τό παρόν εγκρίνεται διά βοής από τούς παρευρισκομένους καί αποστέλλεται στον δήμο.


4 σχόλια:

pol είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η πατρίδα αργοπεθαίνει και κραυγάζει στα στερνά της ότι θέλει θυσίες. Να μαζευτούμε 20 νοματαίοι και να ιδρύσουμε μια παράνομη οργάνωση. Η θυσία μας υπέρ της πατρίδας θα είναι πως αν μας συλλάβουν θα στερηθούμε την ελευθερία μας γιατί θα πάμε ισόβια φυλακή.

Θα εκτελούμε λαθρομεταναστευτικά μικρόβια για όσο διάστημα χρειαστεί να γίνει συνείδηση σε παγκόσμιο επίπεδο πως οι Ελληνικές Αρχές αδυνατούν να προσφέρουν προστασία στους εισβολείς αφού μια τρομοκρατική οργάνωση τους εκτελεί.

Έτσι θα πάψουν να έρχονται νέα λαθρομεταναστευτικά μικρόβια στην πατρίδα από την μία, κι από την άλλη θα αποχωρίσουν εθελοντικά όσα μικρόβια ήδη μπήκαν στον οργανισμό της Ελληνικής κοινωνίας και τον μολύνουν θανάσιμα.

Για όλους θα είμαστε καθάρματα, απόβλητοι, δολοφόνοι, θα μας απορρίψουν ακόμη και τα παιδιά μας, οι μάνες μας και τα αδέρφια μας, εμείς όμως θα θυσιαστούμε για την πατρίδα και το έθνος. Νυν υπέρ πάντων Αγών.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε για την πρωτοβουλία σας. Καλή δύναμη στον αγώνας σας.
Το ίδιο κάναμε και εμείς στην Ζάκυνθο.
Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης Ζακύνθου

ΕΛΛΑΝΙΑ 'Μ' είπε...

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ''ΨΗΦΗΣΜΑ''ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ. α) ακολουθει και β)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΥΠΕΡ. ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 'Η ΠΡΟΤΑΣΗ , 'Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
1) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΔΙΧΩΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ.)
2) ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, (ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ π.χ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ).
3)ΟΙ ΜΚΟ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ 'Η ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
4) ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (5ον) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΕΣ , ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ).
5) ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ''ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ'' ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ α)ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ β)ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ Ή ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.
6)ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ''ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ'' . ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ , ΔΙΧΩΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ , ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΗ , Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ.
7)ΣΤΟ 7ο ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΕΛΛΑΝΙΑ 'Μ' είπε...

β)μερος
8)ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ''ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ'' , ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ , Η ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Ή ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ.
9)ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ''ΔΕΔΟΜΕΝΑ'' ... ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΤΕ, ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΣΤΟ .... ''ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ'' , ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ;;;
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ'' , ΤΟ ''ΑΣ'' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ. ΤΟ ''ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ''...... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ) ...... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΦΕΛΗ (ΚΡΥΦΑ 'Η ΦΑΝΕΡΑ), ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ.
10)ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ , Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ , Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ''ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ'' ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ , ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ) ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ 'Η ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΑ 'Μ'