ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

ΠΗΔΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ον ΟΡΟΦΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !
EIΝΑΙ ΩΜΗ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ,  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ !...
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !   ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΟΣ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ !
ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΟΙ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ  ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ  !
ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ, ΠΟΥΤ@@@ΑΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΡΘΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ !
ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ !  ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ !
ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ  ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΟΛΕΜΑ !
ΕΓΓΥΗΣΙΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ"  ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΧΩΡΑΣ !
ΟΙ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ !  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΡΙΟ !  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ !  ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙ !\
ΕΤΣΙ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ  !
ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ  ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΕΥΡΩΠΗ"  ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ !
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ !
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ!
ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΣΑΣ !
Η ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΦΡΙΚΤΑ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ, ΑΠΟΒΛΗΤΑ, ΜΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !...

https://youtu.be/MDi6OXIVqIY?t=12

Δεν υπάρχουν σχόλια: