Σελίδες

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Αναστάσιμο μήνυμα από τους απογόνους τών Σελευκιδών...


 

Είναι μήνυμα αναστάσιμο που διατρυπά την "προοδευτική" αχλύ η οποία έχει γίνει η μοναδική βάσις θανάτου εδώ, στην αρρωστημένη μητρόπολι τού Ελληνισμού !!!

Εδώ που η κοινωνία σκοτώνεται μέσα από την ίδια της τήν "παιδεία"...

Εδώ που τα κομματικά πρέπει έχουν υποκαταστήσει τα πάντα ...

Εδώ που αν ο σπουδαστής κυκλοφορήσει με μπλουζάκι που έχει πάνω εθνικό σύμβολο, κινδυνεύει με λινσάρισμα από τά προστατευόμενα "προοδευτικά"  κατακάθια τών ενωμένων στο βάθος ψευτοπατριωτικών και ψευτοπροοδευτικών απο...κομματων !!!

Εδώ που περνώντας οι περισσότεροι έξω από το πανίερο σύμβολο του Πολυτεχνείου, όχι αυτό που συμβολίζει σκοτεινά χειραγωγημένους αγώνες οι οποία μέσα από την άγνοια τών πολλών οδήγησαν στα σημερινά επακόλουθα, δηλαδή στο να καταλάβουμε τα παγκόσμια σκήπτρα τριτοκοσμικών επιδόσεων σε όλα τα πεδία, εννοούμε το οικοδόμημα που έκτισαν με προσωπικές θυσίες και εισφορές οι κάτοικοι τού Μετσόβου, για να αποτελέσει εργαστήριο ελπίδας και προκοπής για τις νέες γενιές. 

Αυτό το κτίριο, στο οποίο οι τότε μεγάλοι καλλιτέχνες εμπνευστές, έδωσαν όψι κλασσική γεμάτη λάμψι, καύχημα για μιά σωστή πολιτεία,  διότι δεν είχαν επιβληθεί οι "εικαστικές" τέχνες να τού είχαν αποτυπώσει  μορφές τσαντιριού στην αυλή τού οποίου αύριο θα κρεμούν τα σκουτιά τους οι νέοι επήλυδες που προστατεύονται από την σύγχρονη "κουλτούρα"... 

Αναφέρουμε αυτό το παράδειγμα διότι η ανοχή στο έγκλημα, σημαίνει συμμετοχή και διότι το παράδειγμα αυτό, αποτελεί δείκτη τού σκότους που έχει εγκατασταθεί στίς ψυχές τών σημερινών Ελλήνων ...

Ας δούμε τα δύο βίντεο για να αντιληφθούμε το βάθος τού ερέβους μας, για να εμπνευστούμε μία πραγματική Ανάστασι η οποία επιβάλλει να ξαναενωθούν τα κομμάτια μας ώστε έτσι, μέσα από την ισχύ τής ενώσεως,  να ξαναλάμψει η  χώρα μας τής οποιας η ουσία είναι να διατηρεί ζωτικές βάσεις για την ειρήνη και την τάξι στην οικουμένη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου