ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Μἠνυμα ἀπό ἓναν "τεμπέλη" Ἓλληνα κτηνοτρόφο !


 Ἐμεῖς λοιπόν φάγαμε τα χρήματα τῶν Εὐρωπαίων ! Οἱ "τεμπέληδες"  που ξημεροβραδιάζουμε στα καφενεῖα  !!!...
Ἀλλά ποιοί μᾶς ἒφαγαν ὁδικά δίκτυα, λιμάνια, ἀεροδρόμια, βιομηχανίες, εἰσαγωγικό ἐμπόριο ;
Ποιοί μᾶς ἐκτόπισαν με τίς διαβολικές τους μεθόδους ἀπό τίς ἐσωτερικές μας ἀγορές ;
Καί ὃλα αὐτά, μαζί μέ τα ἆλλα τα ἀκατονόμαστα που ὑποβάθμισαν τήν ζωή και την ἀνθρώπινη ἀξιοπρεπειά μας, τα δεχόμαστε γιά ἓνα ἁπλό χαρτί πού ἀποτελεῖ μέσον συναλλαγῶν καί ὂχι άξία καί τό ὁποῖο ἀκόμη καί ἡ πρίν ἀπό μᾶς τριτοκοσμική χώρα ἢξερε  να διαχειριζεται .
Γιατί τα πραγματικά τριτοκοσμικά σκήπτρα τα κατέχουμε ἀδιαμφισβήτητα !!!....
Ναί ἂθλιε, κακόμοιρε ὁπαδε πού ἀπό ἀπό τόν Ἂννα τρέχεις να βρεῖς τήν σωτηρία σου στόν Καγιάφα !!!...
Ἀπό τόν Ἀλέξη στόν Κούλη, μέ ἀνδιάμεσο στάδιο αὐτό τοῦ Λεβεντομαλ@@@@@@κα !
Διάβασε τί λέει αὐτός ὁ ἂνθρωπος πού ἀγάπησε τήν ἐργασία του καί πού ἡ ἀναφορά του άντιπροσωπεύει χιλιάδες ἀνθρώπων οἱ ὁποῖοι παλεύουν σάν αὐτόν !
Eksoristos Eksoristos 
Πριν απο 10 χρόνια αποφάσισα να παρατήσω τα εγκόσμια και να γίνω κτηνοτρόφος,γόνος αστών που καμία σχέση δεν είχα με αγροτικά-κτηνοτροφικά επαγγέλματα . Το όνειρο ένα μικρό σπιτάκι στο χωριό, έναν στάβλο με πρόβατα, κατσίκια,κοτούλες,γουρούνια,σκυλιά...έκανα το όνειρο πραγματικότητα, σε ένα ευλογημένο μέρος, με ένα καλό κοπάδι με δυο παιδιά ....Χωρίς πολλές έννοιες ....Μέχρι που ήρθε η νέα κατοχή, Σαμαράς τότε μας έκανε επιχειρηματίες λογιστικά βιβλία,λογιστές,φαρισαίους,χαρτούρα....Χάσαμε την επιστροφή ΦΠΑ, την επιστροφή φόρου και ξεκίνησε η κατηφόρα....Σήμερα το εισόδημα μου είναι τουλάχιστον 65% μειωμένο ....Δεν μας έμεινε ούτε διάθεση, μα ούτε και κουράγιο να δουλέψουμε. Δουλεύουμε μόνο για να ταΐζουμε λαμόγια και να πληρώνουμε ως κολίγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: