ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΚ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ


Γράφει ο Καθηγητής Δρ. Νικόλαος Χ. Χαρακάκος
Στις 12:43 π.μ. Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017,
Το 1971 στο Toronto του Καναδά ίδρυσε το ΠΑΚ, Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα, ο τυχοδιώκτης μαρξιστής της '' Νέας Αριστεράς'' Ανδρέας Παπανδρέου, μετά την κατά το 1967 αποτυχία του να εγκαθιδρύσει με την σύμπραξη του υπό την νομιμοφανή προμετωπίδα της ΕΔΑ τότε παρανόμου ΚΚΕ μαρξιστική δικτατορία στην Πατρίδα μας. Ο Εθνεγέρτης Γεώργιος Παπαδόπουλος, έχοντας την Αρχηγία της Ελληνοχριστιανικής Εθνοστρατιωτικής Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967, απέτρεψε τότε τον όλεθρο της Ελλάδος. Ο Α. Παπανδρέου, όμως, εξακολουθούσε να συνωμοτεί, στο εξωτερικό, με γραικύλους '' κεντροαριστερούς'' και κομμουνιστάς, για να διαλύσει το Εθνικό Επαναστατικό Κράτος.
Το ΠΑΚ εις αυτήν την διάλυση αποσκοπούσε. Εξ άλλου ήτο η προδρομική μορφή του ΠΑΣΟΚ, που, από την '' μεταπολίτευση'' του 1974 και μετέπειτα, επεδίωκε να αλώσει την εξουσία και το κατόρθωσε, προξενώντας, με υπαιτιότητά του, τον διεθνή διασυρμό και την εδραίωση της μαρξιστικής κλεπτοκρατίας και Παρακρατικής Αλητείας στον τόπο μας. Το ΠΑΚ διετηρήθη, ως Παρακρατικό Τμήμα του ΠΑΣΟΚ έχοντας την επωνυμία, για τους γνώστες, ΠΑΣΟΚ Β'.
Στο Toronto το ΠΑΚ Εξωτερικού επεδόθη εξ αρχής σε εράνους για να συγκεντρώσει άφθονα χρήματα από τους οβολούς αφελών Ελλήνων '' δημοκρατικών'' μεταναστών, ενώ ενισχύετο αφειδώς και από ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, από το Κομμουνιστικό Σιδηρούν Παραπέτασμα, από αραβικές χώρες, που ενίσχυαν τρομοκρατικές οργανώσεις και από άλλους αφανείς υπόπτους χρηματοδότες. Όμως το επικίνδυνο '' κομμάτι'' ήτο το ΠΑΚ Εσωτερικού. Το Τρομοκρατικό Δίκτυο του Α. Παπανδρέου μέσα στην Ελλάδα, που είναι υπεύθυνο, μαζί με τον παράνομο μηχανισμό του ΚΚΕ, για την Ένοπλη Σοσιαλκομμουνιστική Τρομοκρατία, ΕΛΑ, '' 17 Ν'' κ. α., έως τους '' Πυρήνες'' και τις ομοειδείς οργανώσεις συνεχίσεως του έργου της '' 17 Ν'' κυρίως από το 2008.
Από το ΠΑΚ Εσωτερικού αρχίζουν όλα... Αφ' ης στιγμής ανετέθη η αρχηγία του στον ΑΣΠΙΔικό απότακτο αξιωματικό Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, τον '' ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ'', ωργανώθη παραστρατιωτικώς και συνωμοτικώς, έχοντας την αλληλοεπικάλυψη του παρανόμου μηχανισμού δολοφόνων του ΚΚΕ, που βοηθούσε το ΠΑΚ Εσωτερικού στις διασυνδέσεις του με κομμουνιστικά κράτη για την εκεί παραστρατιωτική εκπαίδευση των τρομοκρατών του. Το ΠΑΚ Εσωτερικού ενεφανίζετο, επί 21ης Απριλίου και υπό συνθήκας παρανομίας, χρησιμοποιώντας και την παραπειστική ονομασία ΑΚΕ, Αντιδικτατορικό Κίνημα Ελλάδας. Από το 1974 το ΑΚΕ συντονίζει τις οργανώσεις της Ένοπλης Σοσιαλκομμουνιστικής Τρομοκρατίας μεταβάλλοντας την επωνυμία του σε ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ! Τώρα αποκρύπτεται υπό τον ΣΥΡΙΖΑ καθοδηγώντας πάλι το Αμιγές Κομμουνιστικό Παρακράτος και ενδιαφερόμενο για την ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ της ΕΝΟΠΛΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μέσω των '' Πυρήνων''... Το ΑΚΕ είναι ο Αόρατος Τρομοκρατικός Στρατός της Κόκκινης Χούντας.
Τότε στο ΑΚΕ έπαιζαν κύριο ρόλο και οι ΑΣΠΙΔικοί αξιωματικοί Τάκης Παπαγεωργόπουλος, Γιάννης Κουτσογιάννης, Γιάννης Παπαδονικολάκης και Νίκος Ζουμπογιώργος. Στρατιωτικός Αρχηγός του ΠΑΚ Εσωτερικού ήτο ο ΑΣΠΙΔικός αξιωματικός Γιώργος Σταυρόπουλος, επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ μεγάλο στέλεχος της ΚΥΠ, μετέπειτα ΕΥΠ. Στην Νεολαία ΠΑΚ Εσωτ. ηγούντο ο Αθανάσιος Τσούρας και ο Νίκος Μιχαλόπουλος. Οι δραστηριότητές της εκαλύπτοντο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο '' Παναρμόνια'', που στρατολογούσε μαθητάς και φοιτητάς στο ΠΑΚ Εσωτ. Την '' Παναρμόνια'' επόπτευαν ο προερχόμενος από σταλινική οικογένεια κομμουνιστοσυμμοριτών της Θάσου Κώστας Τσίμας, επί ΠΑΣΟΚ Διοικητής των ΕΛΤΑ και της ΕΥΠ και βουλευτής και ο Ελληνοκύπριος Καθηγητής Ανδρέας Φιλίππου, ο '' ΜΑΡΚΟΣ''. Αργότερα το ψευδώνυμο '' ΜΑΡΚΟΣ'' εδόθη στον Τσίμα και στον Καθηγητή Φιλίππου παρεχωρήθη άλλο ψευδώνυμο, που το ξέρουν μόνον οι μυημένοι στον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΚΛΟ του ΠΑΚ Εσωτ.
Ποιος είναι, όμως, αυτός ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ? Ο Α. Παπανδρέου, επειδή θεωρούσε τον '' ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ'' αφελή, είχε αναθέσει μόνον τυπικώς στον Χαραλαμπόπουλο την Αρχηγία. Είχε και το ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ του ΠΑΚ Εσωτ. με ΔΥΟ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. Αυτοί είναι άγνωστοι ακόμη και σήμερα από την πλειοψηφία των Ελλήνων. Ο ενας συνεδέετο με εφοπλιστικούς κύκλους και ο άλλος με ακαδημαϊκούς τραπεζικούς. Όσοι ξέρουν αποφεύγουν ακόμη και να προφέρουν τα ονόματά των!
Στο ΑΚΕ/ΠΑΚ Εσωτ. πρωτοστατούσε και ο '' ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ'' ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ. Ο '' ΑΛΕΞΗΣ'' Α. Παπανδρέου τον περιέβαλλε πάντοτε με εμπιστοσύνη. Άλλα βασικά στελέχη ήσαν ο Αντώνης Λιβάνης '' ΕΛΕΝΗ'', ο Βασίλειος Παπαφιλίππου '' ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ'', ο Καθηγητής Γιάννης Τσεκούρας '' ΠΥΡΡΟΣ'', ο Π. Λάμπρου, ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο ΤΖΑΝΟΣ ΒΑΛΑΣΕΛΗΣ, ο Λούης Δάνος. Ο Παπαφιλίππου '' ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ'' είναι τώρα παράγων του ΣΥΡΙΖΑ στην Θάσο, παλαιό προπύργιο του ΠΑΚίτη Τσίμα. Έτσι '' δένει'' η προσχώρησις του '' βαθέος'' Παρακρατικού ΠΑΚ/ΠΑΣΟΚ/ΠΑΣΟΚ Β' στο Παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως '' δένει'' και με την '' περίεργη'' Ομάδα του ΠΑΚ '' Κίνημα Λαού''.
Από την Πρασινοκόκκινη Χούντα του ΠΑΚ Εσ. στην Κόκκινη Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ...
(Σημείωσις : Κάθε φιλοξενούμενο δημοσίευμα  ἐκφράζει τίς ἀπόψεις τοῦ συγγραφέα του)

Δεν υπάρχουν σχόλια: