ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Aηδιαστικές επιθέσεις...

Μπήκα σήμερα στο αυτοκίνητο μου, ώρα 9,45 και ανοίγω κρατικό ραδιόφωνο... 

Θέμα η Βίβλος...

Μά πώς ;  Ξαφνικά τέτοιο ενδιαφέρον για θρησκευτικά θέματα ; ..

Τόσα χρόνια, δέν είχα ακούσει ποτέ κάτι σχετικό με αυτά !  Τι συνέβη;  Τί ανατροπές είναι αυτές ; ...

Μέχρι που σε λίγα λεπτά πήρα την απάντησι...

Η βίβλος ήταν απλά το τυράκι στην φάκα που είχε ως σκοπό να πυροβολήσει συγκεκριμένο πολιτικό χώρο !

Και συγκεκριμένα τό κόμμα "Νίκη"  τού δάσκαλου που ταράζει από χρόνια τά λιμνάζοντα νερά τού συστήματος τής εθνικής απαιδείας η οποία σήμερα αποτελεί σε κάποιο βαθμό αποδέκτη τέτοιων χυδαίων καταστάσεων.

Διότι αν υπήρξε παιδεία, δεν θα τολμούσαν τέτοια αισχρότητα σε βάρος τών κανόνων τής δημοσιογραφίας !

Διότι αν υπήρξε παιδεία και στούς ίδιους τούς φορείς τής εκπομπής, θα σεβόντουσαν απόλυτα την δημοσιογραφική δεοντολογία πού διδάσκεται από το πρώτο έτος στις σχολές δημοσιογραφιας και δεύτερον τόν εργοδότη τους που είναι ο λαός και ο οποίος δέν ρωτήθηκε ποτέ αν δέχεται να πληρώνει γι αυτούς .

Η δημοσιογραφία κύριοι, δέν είναι πολιτική προπαγάνδα υπέρ κανενός αλλά έρωτας γιά τήν αλήθεια τήν οποία οφείλεις να υπηρετείς με ιερό πάθος.

Δεν έχεις δικαίωμα να πυροβολείς απόντες με πρόστυχες διαστρεβλώσεις αλλά οφείλεις να προκαλείς ζωντανές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στούς φορείς τών ιδεών που διεκδικούν την ψήφο τών πολιτών.

Οφείλεις να κάνεις τα δυνατά σου να ακουστούν εξ ίσου όλες οι φωνές που εκφράζουν πολιτικό λόγο για να κρίνει και αποφασίσει σωστά ο κυρίαρχος λαός.

Η δική σου γνώμη, μας είναι αδιάφορη και η αναίδειά της προσέβαλε τήν πρωϊνή μας διάθεσι με αποτέλεσμα να βουλώσουμε την μολυσματική σας παρουσία στον ιερό ιδιωτικό μας χωρο...

Επειδή λοιπόν δέν βρέθηκε η απάντησις σ΄αυτή την συκοφαντία, παρουσιάζουμε αυτό το βίντεο με την επίκαιρη συνέντευξι σε σοβαρούς δημοσιογράφους για να έχει ο καθ΄ένας προσωπική μαρτυρία.

Τό ίδιο κάναμε και για την φίμωσι τού Ηλία Κασιδιάρη.

Τό ίδιο και για πολλές αξιόλογες φωνές που βάλλονται χωρίς να έχουν βήμα να απαντήσουν .

Αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέσι με αρχές δημοκρατίας αλλά με σκοτεινά αυταρχικά καθεστώτα . 

Αυτό λοιπόν τό βίντεο, όσο είναι ανεβασμένο στο youtube θα δωσει την απάντησι στο σημερινό καί σε κάθε παρόμοιο περιστατικό.

Δεν αποτελεί πολιτική προπαγάνδα αλλά αγάπη για το δίκαιο και την αληθεια...





Δεν υπάρχουν σχόλια: