ΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Προσκλητήριο για την έσχατη αντίστασι. !!!

Απειλείται και το τελευταίο καταφύγιο τών ήδη καταπατημένων ελευθεριών μας !

Ναί το είπαν ! Μέσα στην μέθη τής αλαζονείας, θα φέρουν αναθεώρησι τού εθνικού συντάγματος !

Καί κάποιοι, μέσα στίς τρελές χαρούλες, διασκεδάζουν και ευφραίνεται που τους ετοιμάζουν πιό άρτια δεσμά !

Εδώ, η έκτακτη αλαζονεία, αφού διακόρευσε τίς αρχές του συντάγματος σε όλα τα πεδία χωρίς να λογοδοτήσει πουθενά και αφού εκμεταλλεύτηκε τήν ευκαιρία που τής έδωσε μία ανεπαρκής αντιπολίτευσις, τώρα σκέφτηκε ότι είναι η τέλεια ευκαιρία να υποδουλώσουμε πλήρως τον λαό !

Πρόκειται για τον έσχατο κίνδυνο που διατρέχει η εθνική μας συνέχεια και ο οποίος θα αποτελέσει τον θλιβερό επίλογο μιάς μεγάλης μέγιστης ιστορίας τήν οποία διαδέχτηκε η τελευταία γενιά τών αμόρφωτων και αχρήστων και η οποία το τερατώδες μόρφωμα που διακυβερνά, το αποδέχτηκε ως “δημοκρατία” !

Αλλά στην δημοκρατία υπάρχει αυστηρή διάκρισις ανάμεσα στίς τρείς εξουσίες.

Δηλαδή άλλοι νομοθετούν, (εδώ ο λαός μέσω τών εκπροσώπων του), άλλοι εκτελούν τίς αποφάσεις τού νομοθέτη και άλλοι δικάζουν.

Μεταξύ τών τριών αρχών, υπάρχουν αυστηρά στεγανά και ο ένας δεν μπορεί να μπαίνει μέσα στα χωράφια τού άλλου.

Αυτός που έχει εκλεγεί για να νομοθετεί, παρευρίσκεται στίς μεγάλες συνάξεις των πολιτών, όπως σε δήμους, συνδικάτα, επιμελητήρια κλπ, για να παίρνει εισηγήσεις από κοινωνικές ομάδες τις οποίες να προωθεί σε νόμους !

Δέν τρέχει στα μαντριά σαν σκοτεινή νυφίτσα για να κοροϊδέψει τον τσοπάνη, ούτε σε κλειστές λέσχες για να πάρει εντολές απο σκοτεινά αφεντικά, χωρίς να ξέρουμε και τι συναλλαγές κάνει μαζί τους κάτω από το τραπέζι…

Αυτός που επιλέγεται ως ανώτατος εκτελεστής τών νόμων, δέν επιλέγει τούς υπουργούς μέσα από το κομματικό συνάφι πού στόχο έχει να αρπάζει λάφυρα απο τον λαό, αλλά μέσα από τον κατάλογο τών αρίστων τής επιστήμης και τής γνώσεως σε συνδυασμό με την κοινά αποδεκτή ηθική τους.

Καί πρέπει να υπάρχουν αυστηροί φραγμοί στην μεταπήδηση απο την μία εξουσία στην άλλη για να αποφεύγονται οι καταχρήσεις...

Όλοι αυτοί, δεν μπορούν να δρούν ανεξέλεγκτα .

Φέρνουν τα μεγάλα θέματα σε δημόσια συζήτησι και δέχονται την γνώμη τού λαού ο οποίος εκφράζεται με δημοψηφίσματα τα οποία διασφαλίζει άνετα η σημερινή τεχνολογία.

Οι διάφορες υπηρεσίες, έχουν τους εσωτερικούς κανονισμούς οι οποίοι μέσα στο καθεστώς της διαφάνειας που καθορίζει η πραγματική δημοκρατία, συντάσσουν τούς κανόνες λειτουργίας των και κανένας εξωγενής παράγων δέν επιτρέπεται να τούς διαταράζει.

Στο στρατό γνωρίζουν όλοι πώς πρέπει να λειτουργούν. Ξέρουν πώς επιβάλλονται οι κανόνες τής πραγματικής αξιοκρατίας η οποία σήμερα εκπορνεύεται απο τα φρικτά ξενόδουλα αποκόμματα...

Τό ίδιο στην υγεία, υπάρχουν άριστοι ιατροί επιστήμονες που χαρακτηρίζονται από ήθος και αρχές, οι οποίοι γνωρίζουν πώς πρέπει να λειτουργεί ο κλάδος.

Τό ίδιο στην παιδεία, τό ίδιο στην τοπική αυτοδιοίκησι, αν αφήσεις τούς έμπειρους εκπροσώπους να λειτουργήσουν σωστά, ελεύθερα, συλλογικά και έξω απο την επήρεια των κομματικών μηχανισμών, είναι βέβαιο ότι θα αναβαπτιστεί κάθετα η θεσμική λειτουργία της.

Αν φτιάξεις ομάδες επιστημόνων που μελετούν και χαράσσουν τα πλάνα τής πορείας τής χώρας σε όλα τα σοβαρά πεδία, είναι βέβαιο ότι αυτά θα δώσουν την πυξίδα τής συλλογικής πορείας στήν εκτελεστική εξουσία και στόν λαό.

Καί αφήνουμε τελευταία την δικαστική εξουσία η οποία πρεπει να αναβαπτιστεί σε χώρο ιερό τον οποίον οποιοσδήποτε προσεγγίζει αυθαίρετα, θα καίγεται ολόκληρος μαζί με το σπίτι του.

Αντί η αστυνομία να φυλάσσει τα πολιτικά κατακάθια που μάς οδήγησαν στην καταστροφή, να φυλάσσει τους έντιμους δικαστικούς οι οποίοι ασκούν μέσα σε κινδύνους το λειτούργημά τους.

Η πραγματική δικαιοσύνη λειτουργεί ανεξάρτητα και αυθύπαρκτα, έχοντας κάτω από τον έλεγχο της όλους έξ ίσου τούς πολίτες, από τον τελευταίο μέχρι τόν ανώτατο άρχοντα.

Δέν επιτρέπεται ο διαχειριστής τής περιουσίας των πολιτών να κολυμπά σε αδικαιολόγητα πλούτη ενώ ο πολίτης να χάνεται στην φτώχεια και στον ευτελισμό από τα πολιτικά κυκλώματα.

Δέν μπορεί καμία δικαστική εξουσία να απαγορεύσει το πηγαίο δικαίωμα πολιτών να εκφράσουν τήν θέλησι τους στίς εκλογές χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε γελοίο και αυταρχικό πρόσχημα το οποίο υπηρετεί αυτούς που είναι βαριά εκτεθειμένοι στην ανομία !

Διότι ο ανώτατος άρχων και δικαστής, είναι ο λαός !

Αυτοί που παρεμβαίνουν στις αρχές τής δικαιοσύνης ως λειτούργημα και γίνονται υπηρέτες των κομματικών μηχανισμών που τούς προώθησαν και ελέγχουν, είναι υπόδικοι οχι απέναντι στην ιστορία την οποία έχουν γραμμένη, αλλά απέναντι στήν δίκαια οργή τών πολιτών!

Όσοι από τούς υποψήφιους πού “εγκρίθηκαν”, δέχτηκαν την ανομία, χαρούμενοι διότι απαλλάγησαν από εν δυνάμει αντιπάλους, είναι συνένοχοι στο έγκλημα !!!

Αυτοί αποτελούν τις πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις, χωρίς παρένθεσι και πρέπει να πεταχτούν στον βόθρο τών αποβλήτων από κάθε πολίτη που δεν έχασε την ηθική και σκέφτεται τίμια .

Παράλληλο αίσχος αποτελεί και η ενημέρωσις η οποία ελέγχεται από τον υπόκοσμο και η οποία διαφθείρει σε όλα τα πεδία.

Η πλήρης ενημέρωσις είναι ιερό χρέος και υποχρέωσις στο καθεστώς τής ευνομούμενης πολιτείας, δεν αποτελεί μαύρη πολιτική προπαγάνδα τού συστήματος και την οποία ο ηθικός υπόκοσμος τής ψεύτικης προοδευτικότητας υπηρετεί με πάθος.

Ο δημοσιογράφος ενημερώνει με πάθος για την αλήθεια, χωρίς να αποκρύπτει γεγονότα και ο πολίτης κρίνει μέσα από την πλήρη και πολύπλευρη ενημέρωσι !

Τό ίδιο και η παιδεία, δεν επιτρέπεται οι χώροι της να αποτελούν άνδρο τού κομματικού υπόκοσμου μέσα από το οποίο υπονομεύει τις αρχές και ψαρεύει τους αυριανούς του διαχειριστές .

Η παιδεία είναι χώροι ιεροί μέσα στους οποίους διδάσκεται η ιστορία, η γλώσσα, οι επιστήμες, καλλιεργείται η αγάπη για την φύσι, οι προβληματισμοί για την κοινή μας κατοικία που λέγεται πατρίδα σε συνδυασμό με τον πλανήτη γή, η ευθύνη, η ελεύθερη σκέψις, η πειθαρχία σε αρχές και αξίες, ο σεβασμός στην αξία τής οικογένειας, η ενότητα και όχι το δολοφονικό κομμάτιασμα που επέβαλαν τα κόμματα και διασύρουν ομάδες σπουδαστών στα πανηγύρια τών εξευτελισμών .

Η ενημέρωσις σήμερα αποτελεί τήν μαύρη κηλίδα τής σύγχρονης Ελλάδας υπονομεύοντας και προωθώντας κάθε διχασμό!!!

Καιρός να καταλάβουμε οι Έλληνες ότι υπάρχουν μόνον τρείς διαχωρισμοί στις κοινωνίες . Από τήν μία ο άνθρωπος τού εγώ, από την άλλη ο άνθρωπος του εμείς, ενώ στην μέση ο αφελής που αποτελεί την αιώνια σαβούρα την οποία εκμεταλλεύεται το σύνολο τών χωρισμένων σε ομάδες θεατρίνων πρωταγωνιστών...

Ήρθε καιρός να σπάσουμε αυτά τα δεσμά.

Οι άνθρωποι τού εμείς, να γκρεμίσουμε τίς σάπιες “ιδεολογίες” που μάς χωρίζουν και δηλητηριάζουν και να δώσουμε την μάχη τών μαχών μπροστά σ΄αυτές τίς καίριες εκλογές.

Οι άνθρωποι τής σκέψεως και τής ηθικής, αποτελούν πάντα εκλεκτές μειοψηφίες ζωτικής σημασίας οι οποίες δέν επιτρέπεται να αντιμετωπίζουν διχασμένες, τούς ενωμένους και διατεταγμένους σε θέατρα “ αντιπαλότητας” πολιτικούς αντιπάλους….

Γκρεμίζουμε αυτόν που θέλει να μάς πείσει ότι αποτελεί το κέντρο τού κόσμου τον οποίο θα "σώσει" με τήν υπερφίαλη ανεπάρκειά του.

Να κηρύξουμε κοινό μέτωπο μ΄ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο αφού γκρεμίσουμε όλες τίς ηλίθιες προκαταλήψεις και τα βρώμικα ψέματα περί “εγκληματικών οργανώσεων” τα οποία αποκλείονται αυθαίρετα και αντισυνταγματικά από τίς εκλογές.

Nα απαιτήσουμε την εφαρμογή τού νόμου περι “εγκληματικών οργανώσεων” να εφαρμοστεί σε όλους αυτούς που τον ψήφισαν και οι οποίοι βαρύνονται με βαριά ποινικά εγκλήματα διότι αποτελούν πραγματική συμμορία που υπονομεύει, ληστεύει και εξοντώνει τους πολίτες.

Όλα αυτά τα εγκλήματα θα εκδικαστούν δημόσια για να συνειδητοποιήσουν οι πάντες την εκτασί τους.

Να ακυρωθούν οι εκλογές τους και να περάσουν από ειδικά δικαστήρια όσοι άμεσα ή έμμεσα συνηγόρησαν ή αποδέχτηκαν το ανουσιούργημα !

Τα μικρά κόμματα και οι φορείς τους, δεν επιτρέπεται να διασπούν το μοναδικό αξιόλογο ποσοστό τών πολιτών που δέν έχασαν το ήθος και τίς αρετές τους και οι οποίοι περιπλανώνται απογοητευμένοι αναζητώντας ελπίδα.

Ας καλέσουμε επειγόντως έναν σοβαρό πατριώτη που έχει αποδείξει έμπρακτα τήν αξιοπρέπειά του για να ηγηθεί στο εγχείρημα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός αποτελεί τήν μοναδικότητα. Σημαίνει οτι θα αποδεχτεί το βάρος τής μοναδικότητας !

Όσον αφορά θέσεις και προγράμματα, αυτά βρίσκονται μέσα στην θέλησι τής κοινωνίας και δεν αποτελούν κομματικές σαπουνόφουσκες .

Σάπισε η κατάστασις. Οι κομματικοί οπαδοί εξαργυρώνουν τους “αγώνες” τους με μια θεσι σταθμάρχη που μετά θυσιάζεται στον βωμό τής καθάρσεως για να σωθεί ο κάθε ηθικός αυτουργός τού εγκλήματος…

Όχι άλλες ανοχές! Όχι άλλη αφέλεια! Τά κόμματα που το παίζουν κοινωνικά, κατάφεραν να στηρίζονται σε αφελείς οπαδούς, τούς οποίους τροφοδοτούν με ψέματα και παραισθήσεις !.

Καλούμε όλους αυτούς που την υποταγή στα κόμματα την δέχτηκαν ως “ιδεολογία”, να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν ιδεολογίες αλλά εγκάθετοι καιροσκόποι που τις σκοτώνουν υπονομεύοντας κάθε τίμιο διαχειριστή τους.

Μήν ασχολείστε με το αν έκανε ο Τσίπρας σωστή αντιπολίτευσι, διότι δίπλα του λειτούργησαν οι παντός είδους εγκάθετοι τούς οποίους αποδέχτηκε και στήριξε η κομματική αφέλεια τού κάθε ψηφοφόρου. 

Όταν ο Τσίπρας πιεζόταν κλεισμένος επί τρείς ημέρες από τα Ευρωπαϊκά τέρατα για να υποχωρήσει στα μνημόνια, τί έκαναν όλοι αυτοί ; Πού τόν στήριξαν αφελή οπαδέ;…

Όταν το υπερήφανο ΟΧΙ τό μετέτρεψε σε ταπεινωτικό ΝΑΙ, πού ήσαν όλοι αυτοί ;

Πού ποντάριζαν τα τέρατα αυτά για να επιβάλλουν τήν ισχύ τους; 

Δυστυχώς πάνω στούς δίπλα εγκάθετους ποντάριζαν και στην καλλιεργημένη αγραμματοσύνη τών οπαδών...

Επομένως, η ευθύνη είναι συλλογική και όχι αποκλειστικα τού Τσίπρα.

Μήν περιμένετε βέβαια απο το σύγχρονο ΠΑΣΟΚ νά εκφράσει κάτι διαφορετικό…

Άλλωστε όλα τα μεγάλα στελέχη του έχουν πάντα πρόχειρη την έξοδο πρός κάθε δεξιό μόρφωμα που τούς δίνει κουτάλα…

Όπως κάθε αριστερό μόρφωμα ξεκινώντας από σκληρούς πυρήνες τού ΚΚ, βρίσκεται να έχει μεταλλαχθεί σε εξαγνισμένο “δεξιό πατριώτη” στον οποίο οι αφελείς “ιδεολόγοι” αναγνωρίζουν τα ύπατα αξιώματα.

Δεν περιμένουμε από κάθε ψευτοδημοκρατικό μόρφωμα που ενώ χρωστά εκατοντάδες εκατομμύρια στις τράπεζες, διασφαλίζει τα δικά του μέ τούς νόμους τών συνενόχων, ενώ αφήνει εκτεθειμένο τον πολίτη που τού αρπάζουν το σπίτι για ένα κομμάτι ψωμι!

Δέν περιμένουμε από τον “δημοκράτη” τής βόλεψης και της ηθικής παρακμής που το στηρίζει, να φέρει κάτι καλό γιά όλους μας.

Περιμένουμε να γίνει συνεργαλείο στον νέο σύνταγμα τού Μητσοτάκη για τόν ολοκληρωτικό καταποντισμό τών Ελλήνων !

Είναι συνένοχος στο μέγιστο έγκλημα τής ιστορίας απο την στιγμή που συνταυτίστηκε παθιασμένα με την ανομία τών αποκλεισμών κομματικών σχηματισμών οι οποίοι εξέφραζαν την θέλησι μεγάλης μερίδας πολιτών !

Οι άντρες κύριε Πασόκε δέν φοβούνται τους αντιπάλους ! Φοβούνται τήν δειλία τους, την προσωπική ανεπάρκεια, τα σκοτεινά κυκλώματα που τούς ανέθεσαν τούς ρόλους!..

Οι άνδρες, έχουν ανάγκη από σκληρούς αντιπάλους για να βγει ποιό δυνατό το έργο τους !

Οι άνδρες δεν αποτελούν πασπαλισμένα με κομματικό χρώμα σκευάσματα  που θα συνευρεθούν με τους υποτιθέμενους “αντιπάλους” για να στήσουν τα μεγάλα δεσμά με το νέο σύνταγμα ...

Και ερχόμαστε στο δια ταύτα !!!

Στον έσχατο κίνδυνο αφανισμού μας, απαντούμε με ατομικές υπερβάσεις και αφήνουμε τα κατινίστικα που βολεύουν φαντασιώσεις ή φτηνά ένστικτα …

Αυτοκαταργούνται όλα τα μικρά κόμματα. Καί αν δέν το πράξουν τα καταργούμε εμείς που εξαναγκαστικά τα ψηφίσαμε...

Οι πρωτεργάτες τού έργου τής αντιστάσεως στο φαύλο πολιτικό σύστημα συστήνουμε επειγόντως το κίνημα εθνικής σωτηρίας και απευθυνόμαστε σε κάθε έντιμο πολίτη, απο “δεξιά” μέχρι “αριστερά” .

Ούτε έχουμε ανάγκη από προγράμματα διότι στηριζόμαστε στά δίκαια των πολιτών τα οποία δέν είναι αντίπαλα μεταξύ των.

Σ΄αυτό, χωράτε ως εκλεκτές μονάδες όλοι όσοι καλύψατε τα ψηφοδέλτια πατριωτικών κομμάτων σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ιδεολογικές αποχρώσεις, οι οποίοι με τα εκλογικά αποτελέσματα θα προσγειωθήκατε στην πραγματικότητα μέσα από τον στενό σας πολιτικό μικρόκοσμο τον οποίον μπερδέψατε με το σύμπαν...
Χωράτε και όλοι όσοι κερδίσατε κάποια ποσοστά με τα οποία προσδοκάτε δυνατότερη παρουσία στο κοινοβουλιο και πείθετε ότι δεν αποτελείτε τον Δούρειο Ίππο τού πολιτικού συστήματος...

Και η πρώτη πρόσκλησις για γενικό συντονιστή στον κοινόν αγώνα, είναι ο στρατηγός Ζιαζιάς ο οποίος κτυπήθηκε με το σύστημα το οποίο έθελε χωρίς άμυνα τα νησιά μας για να εξυπηρετηθούν οι κουμπαριές του...

Καταρτίζουμε τον συνδυασμό της εθνικής σωτηρίας, τον υποβάλουμε στο δικαστικό όργανο, δέν επαιτούμε καμία έγκρισι απο διορισμένα όργανα, απαιτούμε τα δίκαιά μας ώς πρωτογενής πηγή εξουσίας και αν τολμήσουν να διαπράξουν άλλο κομματικό ανοσιούργημα θα αντιμετωπίσουν ενωμένους πολίτες μέ στρατό.

Επείγει να απαλλαγούμε από τις οικογενειοκρατίες που μάς λήστεψαν και μας ξεπούλησαν στους εμπόρους των εθνών και οι οποίες προωθούν επιστημονικά την κάθε διαφθορά και σαπίλα για να σκοτώσουν τα υγιή κύτταρα τής κοινωνίας μας βάζοντας ταφόπλακα στην ιστορική μας συνέχεια .

Επείγει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: